Kandidatstuderende

Som dagligdagen i klinikken nærmer sig med hastige skridt kan det ikke understreges nok, hvor stor en rolle psykisk sygdom spiller i behandlingsøjemed. Den onkologiske patient med depression, patienten i almen praksis med funktionelle lidelser, og overrepræsenterede skizofreni i hjertemedicinsk regi. Kort sagt alle bør vide noget om psykiatri.

Vi tilbyder specialiserede foredrag og klæder dig på til mødet med dine psykiatriske patienter. Vi har mulighed for at sætte dig i forbindelse med klinikere så du kan få førstehåndserfaring allerede før 10. semester. Vi har forbindelser til forskningsgrupper i Aarhus hvis man er interesseret i videnskabens frontlinjer. Vi tager til årsmøder for færdiguddannede og yngre læger i psykiatrien, og der er gode muligheder for networking.

Ydermere er der god mulighed for at få en bestyrelsespost og bidrage til at forme vores foredragsskema og forening. Hvis du har en psykiater i maven – så gå til kirurg – men hvis du kan lide psykiatrien som fag, så kom og lad dig inspirere.